Rol van Amber Heard geminimaliseerd in 'Aquaman 2'

Rol van Amber Heard geminimaliseerd in 'Aquaman 2'

Arthur Curry moet het veelal doen zonder Mera.

In de eerste Aquaman-film uit 2018 was de rol van actrice Amber Heard nog aanzienlijk. We zagen haar in heel wat scènes met hoofdrolspeler Jason Momoa. In het volgend jaar te verschijnen Aquaman and the Lost Kingdom is haar rol duidelijk kleiner.

In het DC Extended Universe is Heard te zien als het personage Mera, het oogappeltje van Arthur Curry (Momoa) alias Aquaman. Tijdens het lopende proces tegen haar ex-man Johnny Depp werd duidelijk dat Warner Bros. haar rol flink heeft ingekort.

Toen haar werd gevraagd of ze meewerkte aan de opnames van het vervolg van James Wan (Saw, Fast & Furious 7), zei Heard: "Ze wilden me niet in de film opnemen," voordat ze eraan toevoegde dat ze nu "een zeer uitgeklede versie van de rol" heeft.

Mera grotendeels verwijderd uit Aquaman 2
"Ik kreeg een script," vervolgde ze. "Toen ik nieuwe versies van het script kreeg waren actiescènes geschrapt van mijn personage en een ander personage, zonder enige spoilers weg te geven. Twee personages die met elkaar vochten. Ze hebben in feite mijn rol enorm ingekort. Ze hebben veel verwijderd."

Het lijkt hiermee duidelijk dat Warner Bros. het personage Mera uit belangrijke scènes heeft gehouden zodat de studio afhankelijk van de uitspraak het gehele personage nog kan verwijderen.

Aquaman and the Lost Kingdom staat gepland voor maart 2023.

NieuwsFilm

meest populair