Nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film nu al een flop? Fans willen boycotten

Nieuwe 'Pirates of the Caribbean'-film nu al een flop? Fans willen boycotten

Johnny Depp zit er namelijk niet in.

Het lijkt erop dat Johnny Depp in elk geval voorlopig uitgespeeld is als Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise. Er worden namelijk twee nieuwe films ontwikkeld in de franchise en in geen van beiden heeft hij een rol.

Hoewel franchisebedenker Jerry Bruckheimer vertelde dat de deur niet permanent of definitief gesloten is en Disney nog altijd nadenkt over de toekomst van Johnny Depp in de franchise, vatten fans het feit dat de oorspronkelijk geplande zesde film en de spin-offs die nu gemaakt worden, op als reden om aan te nemen dat hun geliefde Hollywood-ster echt niet meer terugkeert.

Pirates of the Caribbean-boycot
Een petitie om Johnny Depp terug te brengen voor meer Pirates of the Caribbean leverde al bijna een miljoen handtekeningen op. Intussen denkt Disney na over de toekomst.

Bruckheimer zei recent tijdens een interview met The Sunday Times dat er inderdaad twee scenario's ontwikkeld worden voor een nieuwe film. Die zou dan een hoofdrol moeten hebben voor actrice Margot Robbie, al is een van de scripts er een zonder rol voor haar.

Over de aanwezigheid van Depp was Bruckheimer kort maar krachtig: "Op dit moment niet. De toekomst moet nog besloten worden."

Tot woede van fans:



NieuwsFilm

meest populair