Amber Heard helemaal uit 'Aquaman 2' gehaald door gigantische petitie?

Actrice Amber Heard lijkt er niet meer in te geloven.

Jim Pedd 18 mei 2022 22:30 in Algemeen
Amber Heard is er niet meer zo zeker van dat ze te zien zal zijn in de eindversie van Aquaman and the Lost Kingdom. Heard speelt Queen Mera in de Aquaman-franchise en was tweemaal te zien.

In 2018 was ze nog een van de twee hoofdrolspelers in de franchise. Gek is het dus niet dat ze terug werd gehaald voor het vervolg Aquaman and the Lost Kingdom.

Aquaman and the Lost Kingdom
Heard deelde in de aanloop naar de opnames meerdere beelden van haar training voor de film, en het traditionele rode haar dat ze draagt.

Maar we hebben rond de film maar weinig van haar gezien. Wat vooral ook lijkt te komen door de groeiende controverse rond de actrice. In de rechtbank legde ze deze week uit dat ze in eerste instantie haar contract verloor.

"Ze lieten mij los uit mijn contract. Ik heb echt gestreden om erin te blijven, en ze besloten dat te doen. Ik weet alleen niet hoeveel ik erin zit, in de eindversie." Later ging ze een stapje verder:

"Ik weet niet of ik in de laatste versie zit, en hoeveel dat dan wordt. Het was al erg moeilijk om in de film te blijven."

Aquaman and the Lost Kingdom schijnt hooguit tien minuten aan beeldmateriaal rond Heard te bevatten.

NieuwsFilm