Recensies: 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' is een krankzinnig cameofeest

Recensies: 'Chip 'n Dale: Rescue Rangers' is een krankzinnig cameofeest

Met een niet al te sterk plot.

Disney heeft een weer een ware hit te pakken met Chip 'n Dale: Rescue Rangers. Deze 'comeback' van de bekende tekenfilmfiguren is volgens de Amerikaanse critici geslaagd, maar niet zonder fouten.

Bekijk de afbeelding
Op het moment van schrijven heeft Chip 'n Dale: Rescue Rangers een prima score van 78 procent op Rotten Tomatoes met een gemiddelde beoordeling van een 6.6.

"Dit is tot nu toe de grappigste film van het jaar, zowel in de categorie live-action als animatie. Het mooie van deze film is echter dat hij beide categorieën op zeer creatieve wijze combineert", schrijft Frank Scheck van The Hollywood Reporter in zijn positieve review.

Plot niet heel origineel
Courtney Howard is minder te spreken over de Disney-film. "Het verhaal over twee vervreemde vrienden die elkaar opnieuw leren kennen voelt ondanks alle unieke details oppervlakkig en uitgekauwd".

YouTube-bekendheid Grace Randolph is enthousiast. Hoewel zij ook een kritische noot te kraken heeft over het verhaal, maken volgens haar alle cameo's in de film het meer dan de moeite waard om hem te kijken. Ze hoopt zelfs op een vervolgdeel, zo vertelt ze in haar video-review.

Cameofeest
De film zit bomvol geweldige cameo's en uit de recensies blijkt dat het niet alleen gaat om personages uit de Disney-stal, maar ook om bekende figuren van andere studio's, waaronder Warner Bros. en Universal.

We raden dan ook aan om de komende dagen voorzichtig te zijn op social media als je wilt dat bepaalde cameo's een verrassing blijven.


Chip 'n Dale: Rescue Rangers - van regisseur Akiva Schaffer - is vanaf vrijdag exclusief op Disney+ te zien. John Mulaney (Cinderella) en
Andy Samberg (Palm Springs) spelen de hoofdrollen.

NieuwsFilm

meest populair