Marvel-fans zijn met stomheid geslagen door lelijke CGI in 'She-Hulk'

Hoe dan!?

Jim Pedd 19 mei 2022 22:30 in Algemeen
Marvel-fans keken enorm uit naar de nieuwe MCU-serie die dit jaar te zien is: She-Hulk: Attorney at Law. Daarin ontmoeten we het nichtje van Bruce Banner in live-action.

Eerder deze week gaf Marvel Studios dan eindelijk de releasedatum vrij, evenals een eerste echte blik op Jennifer Walters. Maar daar worden fans bepaald niet enthousiast van.

She-Hulk: Attorney at Law
Fans zitten vooral met het design van She-Hulk. Net als in de comics, lijkt het erop dat het personage op een zeker moment ervoor kiest om haar groene vorm te behouden. Maar fans lijken voorkeur te geven aan de menselijke vorm van de superheldin.

Marvel Studios lijkt namelijk nog niet bepaald klaar te zijn met de VFX. Waar de filmstudio bekend staat om de hele knappe en mooie visuals, is het soms een plank die enorm misgeslagen wordt.

Voor She-Hulk: Attorney at Law lijkt het erop dat ze er niet echt in geslaagd zijn iets overtuigends neer te zetten.

Naar aanleiding van de trailer laten heel wat Marvel-fans van zich horen op sociale media. Zij vragen zich met name af hoe het kan dat Gamora er veel beter uit ziet dankzij makeup en praktische effecten, en men dan toch hierop uitkomt voor She-Hulk:NieuwsFilm