'Three Thousand Years of Longing'-trailer van George Miller ziet er extreem veelbelovend uit

George Miller is een genie.

Jim Pedd 20 mei 2022 20:58 in Video
Eindelijk openen de luiken rond Three Thousand Years of Longing, de nieuwe fantasyfilm van regisseur George Miller. We hebben er nog behoorlijk lang op moeten wachten!

Three Thousand Years of Longing beleeft dit jaar zijn debuut tijdens het Cannes Film Festival en laat zien hoe het personage van actrice Tilda Swinton een Djinn (Idris Elba) tegenkomt, die haar drie wensen aanbiedt in ruil voor zijn eigen vrijheid. Hun gesprek, dat zich ontvouwt in een hotelkamer in Istanboel, leidt tot consequenties die zich over meerdere decennia afspelen en niemand had zien aankomen.

Three Thousand Years of Longing-trailer
Nadat we gisteren de eerste paar flitsen al zagen, is er nu een heel stuk meer vrijgegeven rond de film.

Zo zien we hoe Elba's Djinn op gruwelijke wijze een urn in gezogen wordt, en zien we hoe Dr. Alithea Binnie (gespeeld door Swinton) in een trein zit. Een boel andere beelden laten onder meer een godachtige figuur zien, en dat het trio aan wensen vervuld wordt door Elba, die zijn oorsprongsverhaal als een Djinn uit de doeken zal doen, leidt tot een schokkende beslissing van Binnie.

Three Thousand Years of Longing is de eerste nieuwe film van Miller sinds 2015. De trailer ziet er fantastisch uit en gelukkig duurt het wachten niet meer extreem lang. Eind augustus is de film te zien!NieuwsFilm