Deze actieheld trekt veel bekijks op Netflix

De derde John Wick-film doet het goed op de streamer.

Bram de Groot 20 mei 2022 08:20 in Algemeen
Ondanks dat de film alweer drie jaar oud is, trekt John Wick: Chapter 3 - Parabellum nu veel bekijks op Netflix. De keiharde actiefilm komt namelijk de Netflix Top 10 binnen.

John Wick: Chapter 3 is dus het derde deel in de reeks en opnieuw deed de film het financieel beter dan de voorganger. Waar deel een nog uitkwam op $86 miljoen en deel twee uitkwam op $171,5 miljoen noteerde Parabellum een fraaie $327,3 miljoen wereldwijd.

Ook met de ontvangst zit het goed. Op Rotten Tomatoes staat de film van bedenker Derek Kolstad en regisseur Chad Stahelski op een sterke 89 procent op de Tomatometer.

"John Wick: Chapter 3 - Parabellum herlaadt voor weer een keihard deel met de briljant gechoreografeerde, over-the-top actie waar fans van de franchise om vragen," luidt de critics consensus.

John Wick: Chapter 3 komt Netflix Top 10 binnen
In Chapter 3 is huurmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) op de vlucht, nadat hij een lid van International Assassin's Guild vermoord heeft. Er staat een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd, en dus zitten huurmoordenaars van over heel de wereld achter hem aan.

Overigens kun je op Netflix alle drie John Wick-films aanzetten.NieuwsFilm