Amber Heard werd bijna geschrapt uit 'Aquaman'-vervolg, maar niet om de reden die je verwacht

Gebrek aan chemie?

Jim Pedd 21 mei 2022 22:30 in Algemeen
Warner Bros. noemde het "gebrek aan chemie" met Jason Momoa de reden waarom er gedacht werd om actrice Amber Heard uit Aquaman and the Lost Kingdom te schrappen.

De actrice staat behoorlijk onder druk wegens haar rol in de scheiding van Johnny Depp. Haar agent laat weten dat het niet die scheiding was, maar de chemie die ze had met Momoa, waarom ze bijna geschrapt werd uit Aquaman and the Lost Kingdom.

Aquaman and the Lost Kingdom
Jessica Kovacevic nam haar getuigenis van te voren op en vertelde over de carrière van Amber Heard voor en na haar scheiding van Johnny Depp. Ze vertelde dat ze ervan overtuigd was dat Warner Bros. Heard wilde schrappen wegens slechte pers rond de scheiding.

Maar Kovacevic meldde tegelijk dat de filmstudio daadwerkelijk zei dat het een gebrek aan chemie met hoofdrolspeler Jason Momoa was, waar de split uit voort zou komen.

Kovacevic dacht dat de studio simpelweg "niet iemand wilde inhuren die slechte pers" heeft. En voegde toe: "niemand wil daarmee geassocieerd worden".

Heard stelt dat haar rol flink kleiner is in Aquaman and the Lost Kingdom en dat ze er wel in zit. Maar niet zonder de nodige moeite.

NieuwsFilm