'Spider-Man'-personage terug in 'Ms. Marvel'

No Way Home-acteur keert al snel weer terug.

Bram de Groot 21 mei 2022 08:38 in Algemeen
Begin volgende maand debuteert alweer de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

In tegenstelling tot het recent afgeronde Moon Knight zitten in Ms. Marvel wel degelijk grote verwijzingen naar andere films in het Marvel Cinematic Universe. De kans is groot dat we actrice Brie Larson zien als Captain Marvel.

Maar nu is duidelijk dat een nieuwe figuur uit Spider-Man: No Way Home te zien zal zijn in de Marvel-serie. Het is overigens niet een van de grote schurken of helden uit die film.

Damage Control Agent in Ms. Marvel
Via ComicBookMovie wordt duidelijk dat acteur Arian Moayed (Rock the Kasbah) te zien zal zijn in de serie. Hij speelde Damage Control Agent P. Cleary in Spider-Man: No Way Home en was de agent die Peter Parker en zijn vrienden aan de tand voelde op het politiebureau.

LET OP. Nu volgens lichte SPOILERS. Op setfoto's voor Ms. Marvel was al te zien dat de drones van Stark Industries, die in beslag werden genomen Damage Control-organisatie, terugkeren en worden ingezet om Ms. Marvel te achtervolgen.

Vanaf 8 juni kun je Ms. Marvel volgen op Disney+. Hieronder een nieuwe trailer.NieuwsFilm