Geplaagde Will Smith krijgt ook goed nieuws

Bad Boys 4 blijft in ontwikkeling.

Bram de Groot 21 mei 2022 14:43 in Algemeen
Vele filmstudios hebben de geplaagde acteur Will Smith laten vallen nadat hij het nodig vond om tijdens de Oscaruitreiking eerder dit jaar presentator Chris Rock een klap in het gezicht te geven.

Nu wordt duidelijk dat Sony Pictures nog niet definitief afscheid van Smith heeft genomen. De studio heeft namelijk onthuld dat het vervolg op Bad Boys for Life nog altijd in ontwikkeling is.

Sony Pictures-voorzitter Tony Rothman bevestigde dat de studio nog steeds bezig is met het ontwikkelen van Bad Boys 4, ondanks de controverse rond Smith.

Alsnog Bad Boys 4 met Will Smith?
In gesprek met Deadline zei Rothman dat het niet klopt dat Sony Pictures de film heeft laten vallen.

"Nee. Dat is niet juist. Die film was in ontwikkeling en is dat nog steeds," zei Rotham. "Het was heel ongelukkig wat er gebeurde en ik denk niet dat het echt mijn plaats is om commentaar te geven. Ik kan zeggen dat ik Will Smith al vele jaren ken en ik ken hem als een goed persoon. Hij was het voorbeeld van een goed persoon die een heel slecht moment had, voor de gehele wereld. Ik geloof in zijn verontschuldiging en spijtbetuiging, en ik geloof in vergeving en verlossing."

Begin 2020 haalde Bad Boys for Life een ijzersterke $426,5 miljoen op en het is logisch dat Sony Pictures aankijkt hoe e.e.a. zich ontwikkelt rond Smith.

NieuwsFilm