Boezem van Donna D'Errico past bijna niet in haar jurkje

En dat is zeker niet de eerste keer.

FilmTotaal 22 mei 2022 06:00 in Celebrity
Ze is uiteraard vooral bekend van haar rode badpakje en slomo-scènes uit Baywatch, maar actrice Donna D'Errico lijkt de afgelopen periode weer wat meer van haar carrière te willen maken.

Zo zagen we haar in 2021 namelijk al naast Bruce Willis in de verder vergankelijke actiethriller Killing Field a.k.a. Survive the Game. En zo heeft ze nog wel een aantal filmprojecten op haar agenda staan.

Haar eerstvolgende film heet Frank and Penelope, een verhaal over liefde en geweld. Een man die er emotioneel doorheen zit ontmoet zijn redder die verleidelijk danst in een vervallen stripclub. Ze is te zien naast Kevin Dillon en Sean Patrick Flanery.

En dan is er ook 116 MacDougal waarin ze de hoofdrol speelt. Verdere namen zijn Kathy Garver, Robert Catrini en David Castro. De misdaadfilm laat zien hoe een kolenkelder in Greenwich Village wordt omgetoverd naar de coffeeshop "The Gaslight", van de flamboyante oplichter en rokkenjager John Mitchell.

Opvallend op Instagram
In de tussentijd zien we de in Dothan, Alabama geboren actrice ook heel wat keertjes op Insta voorbij komen. Dit keer heeft ze een wel heel apart jurkje aan die haar voorgevel maar net bij elkaar houdt. Zeker niet onopzettelijk, gezien het tasje.


De 54 jarige Donna in haar jurkje zien? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm