'Spider-Man 4' lijkt dichterbij dan je denkt

De vierde film met Tom Holland staat hoog op het lijstje van Sony Pictures.

Bram de Groot 23 mei 2022 22:30 in Algemeen
Komende periode zal Sony Pictures zich gaan richten op enkele solofilms over voornamelijk de schurken in Sony's Spider-Man Universe. Na Venom en Morbius verschijnen er namelijk films over in ieder geval Kraven the Hunter en Madam Web.

Maar Sony wil uiteraard ook graag door met de superheld zelf. Tijdens een interview met Deadline zei Tom Rothman, voorzitter van Sony Pictures, dat de volgende film gemaakt moet gaan worden.

"We hopen aan de slag te gaan met de volgende Spider-Man-film," aldus Rothman die weet dat er meer tijd zal zitten tussen de eerste drie films met Tom Holland en Spider-Man: No Way Home en het onvermijdelijke Spider-Man 4.

Iedereen moet terugkeren
"De hele groep hopen we," zei Rothman dat hij alle grote namen weer terug wil, inclusief regisseur Jon Watts.

"Dan zijn er films die ik een aanvulling op het Spider-Man universum zou noemen," voegde hij toe. "Dat is Kraven, dat we nu aan het filmen zijn, en Madam Web, waarmee we in het voorjaar beginnen onder regie van S.J. Clarkson. En dan zijn er nog vele Marvel-personages die op zichzelf zullen staan."

Maar wanneer die vierde film dan in productie kan gaan is nog niet duidelijk, maar Sony Pictures lijkt er geen gras over te laten groeien.

NieuwsFilm