Amber Heard zit alleen om deze reden nog in 'Aquaman 2'

James Wan en Jason Momoa waren daaraan te danken.

Jim Pedd 25 mei 2022 22:30 in Algemeen
Het scheelde niet veel, of Amber Heard zat niet meer in Aquaman and the Lost Kingdom. Vandaag blijkt dat ze enkel in de film zit, omdat acteur Jason Momoa en regisseur James Wan haar daarin wilden houden.

Tijdens een recente hoorzitting in de rechtszaak van Johnny Depp versus Heard, blijkt dat Heard bijna haar rol in Aquaman and the Lost Kingdom verloor. Entertainment industry consultant Kathryn Arnold vertelde tijdens de zaak dat de kritiek op Heard als gevolg van de zaak, maakte dat ze bijna haar rol verloor.

Aquaman and the Lost Kingdom-rol
Warner Bros. overwoog om Heard uit Aquaman and the Lost Kingdom te halen. Ze refereerden al nauwelijks naar haar met promomateriaal en blijken haar nu ook bijna ontslagen te hebben.

Volgens The Wrap vertelde Arnold het volgende: "Onderzoek liet zien dat, of het nou in verbinding was met een film, een televisieserie, tijdschriftartikel of wat dan ook, er meteen kritiek was op sociale media."

Daarom besloot Warner Bros. haar te ontslaan bij de film. Maar dat feestje ging niet door omdat Wan en Momoa "beiden toegewijd waren aan haar" en erop "stonden dat ze in de film moest zitten".

Desondanks schijnt het zo te zijn dat Heard een veel kleinere rol heeft in Aquaman and the Lost Kingdom.

NieuwsFilm