Amber Heard spoilt volgende 'Aquaman'-film tijdens rechtszaak

Details over haar personage en rol in de film lijken nu bekend.

Bram de Groot 25 mei 2022 22:30 in Algemeen
De rol van Amber Heard lijkt zo goed als uitgespeeld in het DC Extended Universe. Ondanks dat ze vooral in Aquaman uit 2018 te zien was en ze een grote rol moest krijgen in het vervolg Aquaman and the Lost Kingdom , is ze grotendeels uit het verhaal geschrapt.

Hieronder staan details die via Heard in de media zijn verschenen. De actrice bevindt zich op dit moment in een rechtszaak met haar ex-man Johnny Depp die eerder ondervond dat Warner Bros. niet zo blij is met negatieve aandacht rond filmsterren. Nu SPOILERS!!!

Het blijkt dat de film start met een scène waarin het personage Mera van Heard naar het ziekenhuis moet omdat ze moet bevallen van het kind van haar en Arthur Curry (Jason Momoa). Dit meldt entertainmentindustrie-adviseur Catherine Arnold volgens Comic Book Movie, op basis van uitlatingen van Heard tijdens het proces.

Interacties met Momoa ingekort
"Mevrouw Heard vertelde me dat ze in de nieuwe Aquaman 2-film in het ziekenhuis belandt en er pas op het einde uitkomt om de zaken af ​​te ronden, maar alle interacties met Momoa's personage en zeker de actiescènes zijn eruit gehaald," aldus Catherine Arnold.

Volgens het bericht zou Heard niet meer dan tien minuten schermtijd hebben in Aquaman and The Lost Kingdom en het gerucht gaat dat Warner Bros. het personage gaat hercasten. James Wan' DCEU-film staat gepland voor 17 maart 2023.

NieuwsFilm