Eerste details over de nieuwe 'Spider-Man'-film onthuld

Madame Web klinkt best cool.

Jim Pedd 26 mei 2022 20:30 in Algemeen
Heel lang duurt het niet meer tot de opnames van Sony's volgende Spider-Man film beginnen: Madame Web. Vandaag zijn er nieuwe details onthuld over de film.

De hoofdrol in Madame Web wordt gespeeld door actrice Dakota Johnson. Middels een nieuwe aankondiging over de komst van de opnames, leren we nieuwe details over het project.

Madame Web-film
Deadline schrijft op basis van de aankondiging van de opnames: "De film is het oorsprongsverhaal van de helderziende, wier psychische krachten haar ertoe in staat stellen om de spinnenwereld te zien."

Wat dat precies in moet gaan houden wordt dan weer niet vermeld, uiteraard niet. Maar duidelijk is dat we een vrij opvallende film gaan zien, met een hoofdpersoon die bijzondere krachten heeft en daar vermoedelijk op net zo bijzondere wijze gebruik van moet gaan maken.

De opnames van de Madame Web-film gaan deze maand nog van start. Het is de bedoeling dat de release over iets meer dan een jaar plaatsvindt. Vanaf 7 juli 2023 moet Madame Web namelijk in de bioscoop te zien zijn.

NieuwsFilm