Paramount Network nieuw in Nederland

Dit keer geen streamingdienst, maar een ouderwetse tv-zender.

Bram de Groot 27 mei 2022 06:17 in Algemeen
Sinds afgelopen dinsdag is Nederland een televisiezender rijker, namelijk Paramount Network. Helemaal nieuw kunnen we de zender overigens niet noemen, aangezien het een voortzetting is van de zender Spike.

De zender gaat wel meer "Hollywood in je huiskamer" in brengen met populaire, hoogstaande internationale producties zoals The Godfather, Ordinary People en Forrest Gump.

"De introductie van Paramount Network is het antwoord op de veranderende behoeften en voorkeuren van de kijkers. De nieuwe tv-zender komt daar aan tegemoet door een programma aanbod dat het Hollywood-karakter benadrukt van een van de grootste filmstudio's ter wereld," aldus Paramount Network in een persbericht.

Veel grote series en premières
De tv-zender Paramount Network zal onder meer de hitserie YellowStone met Kevin Costner, de misdaadserie Elementary met Lucy Liu en Johnny Lee Miller gaan uitzenden. Ook Star Trek: Enterprise debuteert op de zender, en de tv-première van de live action-animatiefilm Sonic the Hedgehog zal op Paramount Network plaatsvinden. En nog veel meer.

De zender is onder andere te zien in basispakket van providers zoals Ziggo, KPN en T-Mobile. Later wordt de streamingdienst Paramount+ in Europa verwacht, dus ook in Nederland.

NieuwsFilm