Deze epische actiefilm trekt veel kijkers op Netflix

Deze epische actiefilm trekt veel kijkers op Netflix

De film RRR doet het goed.

Veel van de best bekeken films op Netflix zijn Engelstalige films die gemaakt zijn door de grote studio's in Hollywood, en veelal zijn het dan ook nog eens Netflix Originals. Maar soms duiken er ook films uit andere delen van de wereld op.

Nu komt de Indiase film RRR binnen op de negende plaats. De epische actiedramafilm komt van regisseur S.S. Rajamouli (Bahubali: The Beginning) en je ziet hoofdrollen voor onder meer N.T. Rama Rao Jr., Ram Charan en Ajay Devgn.

De film wist even geleden nog de Noord-Amerikaanse box office top 10 te halen en noteerde uiteindelijk een redelijke $11,1 miljoen in de States. Wereldwijd staat de teller op bijna $100 miljoen. Op de Tomatometer staat RRR op een prima 84 procent na 25 recensies.

RRR (Rise Roar Revolt) nu op Netflix
De film speelt zich af in het India van voor de onafhankelijkheid. Een dappere krijger komt op gevaarlijke missie oog in oog te staan met een bikkelharde Britse agent. Beiden verbergen hun identiteit om hun taak uit te kunnen voeren. Als ze elkaar ontmoeten, ontwikkelt zich een band tussen beide mannen.

Wil je RRR zien? Dan kan dat hier op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair