Dit is wanneer de trailer voor 'Black Adam' met Dwayne Johnson verschijnt

Johnson zelf onthulde de datum via zijn Insta-account.

Zilko Tarici 28 mei 2022 09:52 in Algemeen
Het heeft even geduurd, maar we weten eindelijk wanneer de trailer voor superheldenfilm Black Adam verschijnt. Dwayne Johnson onthulde het gisteren zelf via zijn Instagram-account.

De IG-post van Johnson werd vergezeld door een gloednieuwe setfoto van Johnson op een troon in zijn Black Adam-kostuum. We zien Adam in de film naast de DC-superheldengroep Justice Society of America.

Black Adam is coming!
In de post, die je hieronder kunt bekijken, zegt Johnson het volgende over de film en de trailer:

"Voor de miljoenen onder jullie die de mythologie van Black Adam kennen; jullie kennen de betekenis en de kracht van deze troon. Ik heb mezelf beloofd dat ik niet op de troon plaats zou nemen tot we de daadwerkelijke scène zouden werken waar Adam het recht heeft VERDIEND om erop te zitten. Tot dat punt heb ik alleen op de trappen gezeten. We hebben dit iconisch moment eindelijk gefilmd en dat was wel even een momentje. De trailer van Black Adam wordt op 8 JUNI onthuld."Black Adam werd geregisserd door Jaume Collett-Serra. Naast Johnson zien we in de film acteurs als Aldis Hodge, Noah Centineo, Quintessa Swindell, Pierce Brosnan en Sarah Shahi.

Black Adam moet eind oktober wereldwijd de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm