Johnny Depp gaat viraal met harde aanval op Amber Heard

Maar de berichten tonen vooral aan dat de acteur geen heilige is.

FilmTotaal 28 mei 2022 14:20 in Celebrity
Een clip waarin een dreigend bericht wordt voorgelezen van Johnny Depp over Amber Heard gaat momenteel viraal op het internet. De uitingen van de acteur tonen dat hij allesbehalve heilig is.

Na een wekenlange inhoudelijke behandeling van de smaadzaak die Depp tegen zijn ex Heard heeft aangespannen, beraadt de jury zich op dit moment over een oordeel.

Hoewel de meeste publiciteit in het voordeel van Depp lijkt, moet niet vergeten worden dat hij een eerdere zaak tegen de Britse tabloid The Sun heeft verloren. Die krant noemde hem een 'vrouwenmepper' en de rechter vond dat er voldoende overtuigend bewijs was om de acteur als zodanig neer te zetten.

Dreigende woorden
Een bericht van Depp dat hij heeft geschreven over Heard gaat momenteel viraal op het internet. De acteur werd ondervraagd over deze tekst door de advocaten van de Aquaman-actrice.

De onderstaande tekst is behoorlijk vrouwonvriendelijk en geeft een inkijkje in de ware gedachten van Depp. Toch vinden zijn fans het 'grappig', waardoor een video ervan viraal is gegaan.

"Ze vraagt er gewoon om wereldwijd vernederd te worden en dat zal gebeuren ook. Ik heb je sms'jes nodig aangaande San Francisco. Het spijt me dat ik erom vraag, maar ze heeft aan die vieze Elon Musk gezeten en hij heeft haar een stel achterlijke advocaten gegeven", schrijft Depp in het bericht dat werd voorgelezen in de rechtszaal.

"Ik heb geen genade, angst en emotie. Ik voel niets meer voor deze waardeloze gold digger met haar uitgelubberde vismarkt. Ik ben zo blij dat ze dit uit wil vechten. Daar gaat ze zo'n spijt van krijgen. Ik kan alleen maar hopen dat ze karma op haar pad zal treffen en dat ze de kracht om ademhalen verliest".

Het is nu wachten op de jury hoe zij al het bewijs zullen afwegen en beoordelen. Er is nog geen uitspraak aangekondigd; waarschijnlijk duurt dat nog wel even omdat de jury unaniem moet beslissen.

NieuwsFilm