Meer Skywalker-films zijn toch mogelijk in 'Star Wars'

Meer Skywalker-films zijn toch mogelijk in 'Star Wars'

Star Wars lijkt toch niet klaar met de familie...

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy heeft het maar druk met updates over de toekomst van de Star Wars-franchise. Volgens haar is het goed mogelijk dat er in de toekomst weer een Skywalker-film uitkomt.

Toen in 2019 Star Wars: The Rise of Skywalker werd uitgebracht in de bioscoop, werd de film genoemd als de conclusie van de Skywalker Saga. Tegelijk werd wel de toekomst opgezet in de vorm van Rey die haar eigen weg vond, los van de Jedi en de Sith.

Star Wars-toekomst
Kennedy begon haar interview met GamesRadar over nieuwe projecten in de Star Wars-franchise. "Natuurlijk vordert alles gestaag. Terwijl we de saga verlaten, hebben we heel wat opwindend en geweldig werk dat je ziet op televisie, en dat ook meteen richting geeft voor de toekomst," begon Kennedy.

Er is "geen twijfel" als er een verhaal komt dat zich in de Skywalker Saga afspeelt. Maar duidelijk is ook dat Lucasfilm de blik vooruit wendt.

"Oh, ja. We moeten een heel nieuwe saga bouwen. Dat vraagt veel. En daar voeren we ook enorm veel gesprekken over."

Kennedy hoopt dan ook dat de franchise heel lang door kan gaan. Eerder deze maand vertelde ze nog dat de boel eeuwig zou kunnen duren, zolang de verhalen goed zijn.

NieuwsFilm

meest populair