Yolanthe Cabau ziet er weer heerlijk uit op Insta-foto's

Yolanthe Cabau ziet er weer heerlijk uit op Insta-foto's

De mooie brunette zien we weer in het zonnetje.

Wie kan de beginjaren van Yolanthe nog herinneren? Vast genoeg mensen, aangezien ze een van haar eerste rollen speelde in de soap Onderweg naar morgen, tussen 2005 en 2008. Daarvoor maakte ze haar acteerdebuut in de film Snowfever uit 2004. Ze speelde het personage Brenda.

Tegenwoordig is ze bijna een vast gezicht in de Nederlandse romantische komedies, vaak het van een hoog niveau. Verleden jaar verschenen de romkoms ​​Just Say Yes op Netflix en Liefde zonder grenzen in de bioscopen.

Dit jaar was er de vervolgfilm F*ck de liefde 2. Opvallend is dat de rest van haar optredens (vermoedelijk) op het witte doek niet in romkoms is. Ze heeft namelijk rollen in de familiefilm De allergrootste slijmfilm en het Engelstalige avonturendrama Egyptian Affair.

Weer heerlijk op Insta
Afgelopen weekend plaatste de op Ibiza geboren Yolanthe twee posts op Instagram, beide vanaf het mooie eiland. Op de eerste laat ze zich fotograferen in een opvallend outfit je op de tweede reeks foto's zien we haar shinen bij haar villa. Voor de oplettende kijker: de villa uit F*ck de liefde 2...


De foto's en beelden van de 37-jarige Yolanthe zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina, en hier voor de foto's bij haar villa.


NieuwsFilm

meest populair