Abbey Hoes met vriendin in de zee op Insta-foto

Abbey Hoes met vriendin in de zee op Insta-foto

De Nederlandse actrice samen met Tess Duiker.

Met 168k volgers doet Abbey Hoes het best aardig op Instagram en het zorgt er zelfs voor dat ze zo af en toe wat producten aanprijst, ongetwijfeld tegen een financiële vergoeding. Maar hoe kom je aan voldoende volgers? Dat lees én zie je verderop.

Want we werpen eerst een blik op wat we komende periode nog van de in Rotterdam geboren brunette kunnen verwachten, in de bioscoop of op het witte doek.

Op dit moment schittert de actrice in de Nederlandse romkom Costa!! van regisseur Jon Karthaus en met ook Katja Schuurman. En dan was ze in maart ook te zien in de Belgische dramaserie Lost Luggage over de slachtoffers van de aanslagen op 22 maart 2016 in Brussel.

Vermoedelijk later dit jaar zien we Abbey als Farrah in de film Nomad, een buitenlandse productie over een verstikt stadsmeisje die een mysterieuze nomade met een bizarre aandoening ontdekt.

In de zee op Insta
Opvallen kan ze ook en dat doet ze regelmatig in Insta, want je hoe meer volgers hoe beter. Nu zien we Abbey samen met een vriendin, Tess Duiker, in de zee. Uiteraard in bikini. op naar de 200k volgers! Check de foto via onderstaande link.


De 27-jarige Abbey en vriendin in de zee zien? Check de foto dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair