Eerste beelden live-action 'Pinocchio' van Disney onthullen Tom Hanks en Japie Krekel

Eerste beelden live-action 'Pinocchio' van Disney onthullen Tom Hanks en Japie Krekel

We zien ook hoe Cynthia Erivo eruitziet als de Blauwe Fee.

In een nieuwe 'trailer-teaser' voor Disney's live-action Pinocchio krijgen we een eerste blik op een aantal personages uit de film. De nieuwe film is gebaseerd op zowel het het Italiaanse boek uit 1883 als de Disney-animatiefilm uit 1940.

Tom Hanks voert de cast van Pinocchio aan als poppenmaker Geppetto. Hij wordt vergezeld door Benjamin Evan Ainsworth als de stem van Pinocchio, Cynthia Erivo als The Blue Fairy/De Blauwe Fee, Luke Evans als The Coachman, Joseph Gordon-Levitt als Jiminy Cricket/Japie Krekel, Keegan-Michael Key en Lorraine Bracco.

[b]De nodige tegenslagen[/bn]
De live-action verfilming werd al in 2015 aangekondigd, maar had in de vijf jaar erna te maken met de nodige tegenslagen. Uiteindelijk werd Robert Zemeckis ingehuurd als regisseur en co-scenarist. De opnames werden in 2021 al afgerond.

Nu is er via het Twitter-account van On The Red Carpet dus een korte nieuwe treaser onthuld. De video kondigt aan dat de volledige trailer morgen arriveert, maar toont wel al een eerste blik op Japie Krekel en de Blauwe Fee. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Disney's Pinocchio wprdt in september 2022 verwacht.



NieuwsFilm

meest populair