Deze films en series zijn er te zien in juni!

De maand Juni brengt weer veel content voor film en serie liefhebbers. Zowel voor in de bioscoop als voor thuis op de bank.

Zoe van Leeuwen 31 mei 2022 11:05 in Algemeen
*Dit is geen volledige lijst, maar eerder een met de belangrijkste en enkele minder belangrijke titels.

In juni gaat het zomerfilmseizoen goed van start met Universal's dinosaurusfilm Jurassic World: Dominion, de aan Toy Story verwante Pixar-film Lightyear met Chris Evans in de hoofdrol en Baz Luhrmann's biopic Elvis.

Verder hebben nog David Cronenberg's terugkeer in de horrorfilm met Crimes of the Future, de door Chris Hemsworth geleide Spiderhead, Scott Derrickson's bovennatuurlijke horrorfilm The Black Phone met Ethan Hawke en natuurlijk de verschillende Sundance-films die allemaal zullen debuteren komende maand.

Series
Op tv-gebied zijn er ook veel grote lanceringen, waaronder nieuwe seizoenen van The Boys, Only Murders in the Building, The Umbrella Academy, Motherland: Fort Salem, Westworld, Evil, For All Mankind en een reboot van Queer as Folk.

Verder is er nog te zien: Marvel's young-adult serie Ms. Marvel, Netflix's La Casa De Papel spin-off Money Heist: Korea, de Rowan Atkinson geleide Man vs. Bee, Disney's Big Hero 6 spin-off serie Baymax, het duistere drama Dark Winds en een South Park: The Streaming Wars special. Conclusie: genoeg om van te genieten komende maand!

NieuwsFilm