Bruut nieuw personage 'Fast & Furious 10' onthuld op foto

Bruut nieuw personage 'Fast & Furious 10' onthuld op foto

Daniela Melchior is badass.

Eerder deze week zagen we actrice Daniela Melchior en Vin Diesel al op een intieme foto voor Fast & Furious 10 oftewel Fast X. Nu heeft ze zelf een foto van haar personage gedeeld en ze ziet er behoorlijk badass uit.

Melchior is een van de nieuwkomers in de elfde film in de franchise die in 2001 startte met The Fast and the Furious van regisseur Rob Cohen. Sindsdien is de reeks steeds groter geworden met ook steeds meer grote en populaire namen.

Daniela Melchior nieuw in Fast X
De afgelopen jaren was Melchior vooral te zien in Portugese tv-series en via de films O Caderno Negro en Parque Mayer belandde ze 'zomaar' in de grote Hollywoodfilm The Suicide Squad. Naast Fast & Furious 10 speelt ze komende periode ook in de titels Assassin Club en Marlowe.

"Voor de 'curious'", deelde de nog jonge ster samen met de "ogen"-emoji. Ze heeft ook al getekend voor Fast & Furious 11, naar verluidt de laatste "sagafilm" in de reeks. Deel tien van regisseur Louis Leterrier staat gepland voor mei 2023. Hieronder de foto van haar badass personage.



NieuwsFilm

meest populair