Na 'Jurassic World: Dominion' is de hele cast echt klaar

Na 'Jurassic World: Dominion' is de hele cast echt klaar

De Jurassic World: Dominion-cast keert niet meer terug denken ze.

Een nieuw interview met de cast van Jurassic World Dominion laat zien welke castleden allemaal interesse hebben in een terugkeer naar de franchise. Ook blijkt wie allemaal denken dat het verhaal van hun personages helemaal klaar is.

"Ik denk dat dit het einde is voor mij," aldus Chris Pratt die de rol van Owen Grady voor een derde keer speelt in Jurassic World Dominion. "Dit is het perfecte einde van de franchise. Zolang er een kans is om het merk te laten bestaan, zal dat zo zijn. Maar mijn betrokkenheid? Voor mij voelt dit als het best mogelijke organische einde."

Jurassic World Dominion
"Ik weet niet wat vanaf hier mogelijk is," deelde Bryce Dallas Howard over haar toekomst. "Maar dit is het einde voor mijn personage en voor heel wat andere personages als het op onze verhaallijnen aankomt. Wat opwindend en emotioneel en krachtig en enorm spannend is."

De film Jurassic World Dominion brengt ook de oude castleden terug. En we weten dat gekeken wordt om de nieuwelingen die we straks leren kennen mogelijk de toekomst te geven. Zo hoorden we dat "Kayla", het nieuwe personage van DeWanda Wise, terug kan keren "en een vervolg of een prequel leiden."

Jurassic World Dominion is ook de laatste film voor regisseur Colin Trevorrow. Het is de zesde in totaal in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair