Abbey Hoes half uit de kleren voor titel 'Mooiste Vrouw van Nederland'

Abbey Hoes half uit de kleren voor titel 'Mooiste Vrouw van Nederland'

De actrice uit Costa!! volgt veel andere mooie vrouwen op.

De afgelopen jaren zagen we Abbey Hoes al heel wat vriendjes en vriendinnetjes verzamelen op Instagram. De actrice wist daarmee - niet alleen op FilmTotaal - heel wat aandacht te vergaren. Nu heeft ze ook een titel binnen: De Mooiste Vrouw van Nederland, via het mannenblad FHM.

De actrice zagen we dit jaar nog in de film Costa!! en de Belgische tv-serie Lost Luggage en later dit jaar duikt ze op in de film Nomad. De in Rotterdam geboren Abbey neemt de titel over van Monica Geuze, die in 2021 nog de mooiste vrouw werd. Andere winnaressen van de afgelopen jaren zijn Doutzen Kroes, Kim Feenstra, Shelly Sterk en Sylvana IJsselmuiden.

Abbey verkozen tot mooiste vrouw
"WIJ PRESENTEREN DE MOOISTE VROUW VAN NEDERLAND 2022: @abbeyhoes! 👑 Gefeliciteerd Abbey! Al sinds 2016 in de top-30 van de FHM500 en nu eindelijk de nummer 1. Wat een winnares, wat een vrouw! 😍" valt er te lezen op de Insta-pagina van FHM.

Bij de post zien we Abbey ook in een pikant lingeriesetje. Abbey zelf heeft op het moment van schrijven nog niet op haar Instagram een bedankje gezet. Die zal vast snel volgen.


De 27-jarige Abbey Hoes in haar lingeriesetje zien? Check de foto dan op het Instagram-account van FHM.


NieuwsFilm

meest populair