Jake en Maggie Gyllenhaal maken voor het eerst sinds 'Donnie Darko' weer samen een film

Jake en Maggie Gyllenhaal maken voor het eerst sinds 'Donnie Darko' weer samen een film

Jake Gyllenhaal laat zich erover uit.

Jake en Maggie Gyllenhaal zijn allebei grote namen in Hollywood. De bekende broer en zus wisten al in meerdere projecten hoge ogen te gooien, maar werkten eigenlijk maar heel weinig samen. Daar komt nu verandering in.

De twee werken nu samen aan een nieuw filmproject, wat hun eerste samenwerking wordt sinds de cultfilm Donnie Darko uit 2001. Hoewel ze allebei behoorlijk drukke agenda's hebben, werkten ze dus al 2 decennia niet meer met elkaar.

Nu dan weer
Tijdens een recent interview met InStyle liet Jake weten dat ze nu toch weer samen iets gaan maken, al zullen ze zelf niet in de film te zien zijn: "We werken achter de schermen en zullen dus niet te zien zijn als acteurs. Het is wel creatief en ik geniet er enorm van".

"Maggie is een ongelofelijke schrijfster en filmmaker, dus het wordt echt wel iets moois. Ik heb altijd een hele goede band met haar gehad en onze samenwerkingen zijn ook altijd geweldig verlopen, dus ik kijk hier echt wel naar uit!"

Geheimzinnig
Zo vervolgt de geliefde acteur: "Ik kan er verder helaas nog niet veel over zeggen. Hoe dan ook, als Maggie's kleine broertje heb ik altijd naar haar opgekeken en ik zou maar wat graag vaker samen met haar werken, in een van haar films spelen of gewoon als haar assistent!" Meer informatie zal dus ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair