Dolph Lundgren over zijn 'Aquaman 2'-collega Amber Heard

Dolph Lundgren over zijn 'Aquaman 2'-collega Amber Heard

De acteur heeft wederom genoten van de samenwerking.

Hoewel Johnny Depp eigenlijk zo goed als niet meer welkom was in Hollywood, zou dat nu wel eens kunnen veranderen. De geliefde acteur won namelijk zijn rechtszaak tegen Amber Heard, waardoor het nu wel eens zou kunnen dat de actrice het moeilijk krijgt om nog filmrollen te bemachtigen. Ze zal wel in Aquaman and the Lost Kingdom te zien, waar Dolph Lundgren het nu over heeft.

Spierbundel Lundgren, o.a. bekend van de nodige actiefilms zoals o.a. The Expendables en Creed, speelt een belangrijke rol in de Aquaman-films. Hij speelt namelijk King Nereus en is dus ook weer in het vervolg, naast Heard, te zien. Hij laat zich nu uit over hun samenwerking.

Lof
Ondanks het feit dat er een petitie was gestart tegen Heard om haar uit Aquaman 2 te krijgen (dit was trouwens een gigantisch succes, aangezien de petitie op dit moment meer dan 4 miljoen handtekeningen heeft) en de actrice dan ook enkel en alleen zo'n schamele 10 minuten in de blockbuster te zien zal zijn, heeft Lundgren van de actrice genoten.

Zo zegt hij: "Ze was geweldig. Ik heb al met haar gewerkt aan de eerste Aquaman en nu weer voor het vervolg. De opnames waren in Londen en ze deed het fantastisch. Ik heb in ieder geval een goede band met haar".

Aardig
Lundgren vervolgt door te zeggen dat de actrice aardig is: "Ze is heel vriendelijk, niet alleen naar mij toe maar naar iedereen om haar heen. Ze is heel erg 'down to earth'. Het was ook schattig om haar te zien met haar pasgeboren baby'tje. De oppas kwam mee naar de set zodat Amber bij haar dochtertje kon zijn dus dat was ook wel lief".

NieuwsFilm

meest populair