Foto van Owen Wilson in zijn eigen superheldenfilm

Foto van Owen Wilson in zijn eigen superheldenfilm

De nieuwe film van de regisseurs van Nerve en Project Power.

Paramount+ heeft onthuld te werken aan de nieuwe originele superheldenfilm Secret Headquarters die in augustus exclusief op de streamingdienst zal debuteren in de Verenigde Staten, Canada en geselecteerde internationale gebieden.

Eerder moest de film nog in de bioscopen verschijnen. De hoofdrol is voor Owen Wilson (Loki) en we zien naast hem ook rollen voor Walker Scobell (The Adam Project), Jesse Williams (Grey's Anatomy), Keith L. Williams (Good Boys), Momona Tamada (The Baby-Sitters Club), Abby James Witherspoon (Hot Pursuit) en Michael Peña (Narcos: Mexico).

Naast Loki kennen we Wilson vooral van de nodige komediefilms. De afgelopen jaren was hij te zien in titels als ​​Marry Me, The French Dispatch en Bliss.

Actievolle familiesuperheldenfilm
Paramount Pictures en Jerry Bruckheimer Films produceren Secret Headquarters, dat ze in een persbericht omschrijven als een "hartverwarmende en actievolle familiesuperheldenfilm".

Hieronder lijken we al een eerste foto uit Secret Headquarters van regisseur Henry Joost en Ariel Schulman ([i]Project Power, Nerve) te hebben en ergens in augustus zal de film verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair