Eerste recensies 'Jurassic World: Dominion': waardig einde van de franchise?

Eerste recensies 'Jurassic World: Dominion': waardig einde van de franchise?

Jurassic World: Dominion rondt de franchise af!

In Nederland moeten we nog eventjes wachten tot 9 juni, voordat we naar Jurassic World Dominion in de bioscoop mogen. Officieel eindigt het recensie-embargo ook pas in die week: op 7 juni om precies te zijn.

Echter draait de film in sommige landen al in de bioscoop, waar Jurassic World Dominion in het openingsweekend zelfs al goed lijkt te zijn voor meer dan 45 miljoen dollar in 15 landen. Een prima prestatie! Maar goed. Omdat de film al in sommige landen te zien is, onthullen sommige media ook al de eerste recensies van Jurassic World Dominion.

Jurassic World Dominion-recensies
Vandaar dat we vandaag in de recensies van Jurassic World Dominion kunnen duiken en een beeld kunnen schetsen van wat de nieuwe film brengt. Is het ook het waardige afscheid van de franchise?

South China Morning Post: "Hoewel Dominion niet de niveau's van slechtheid van Jurassic Park III bereikt, rondt de film bepaald niet af met triomfantelijk brillen, maar eerder de uitgeputte zucht van een kind dat er klaar voor is om naar huis te gaan."

EscribiendoCine: "De film is minder bezig met diepgang en meer met het goede avontuur, dat doet denken aan Indiana Jones qua beeld en gevoel. Het hoge ritme en spectaculaire fysiek staan voorop."

Otroscines: "Keert terug naar de spirituele basis van de saga."



NieuwsFilm

meest populair