'Harry Potter'-reünie op leuke foto's

'Harry Potter'-reünie op leuke foto's

Tom Felton en Matthew Lewis kwamen bij elkaar.

Harry Potter-sterren Tom Felton, die de rol van Draco speelde, en Matthew Lewis, die te zien was als Neville, zijn weer even samen te zien op een stel best lieve nieuwe foto's.

De achtdelige filmreeks gebaseerd op de geliefde boeken van schrijfster J.K. Rowling heeft nog altijd veel fans. Als castleden bij elkaar komen, leidt dat steevast weer tot heel wat blije fans. Dat blijkt vandaag ook weer nu twee acteurs even bij elkaar waren en dat vastlegden in heerlijke foto's.

Harry Potter-foto's
Naast de drie voornaamste personages, Harry Potter, Hermione Granger en Ron Weasley, waren natuurlijk ook een hele rits bijpersonen te zien.

Zo was Draco Malfoy een belangrijke. Hij voegde zich vooral in latere films bij de strijd van Voldemort en diens leger en werd daarmee een van de belangrijkste slechteriken van de films. Maar had ook een bijzonder goed opgebouwd verhaal, waarin vergiffenis een belangrijk thema was. Net zo belangrijk: Neville Longbottom, die vaak gepest werd op school, maar zelf een held werd nadat hij de slang van Voldemort, Nagini, slachtte en daarmee een doorslaggevende rol speelde in de oorlog.

Felton en Lewis bleken korte tijd samengekomen te zijn en dat legde Felton vast op Instagram:



NieuwsFilm

meest populair