Marvel-fans hebben een enorme hekel aan deze scènes

Marvel-fans hebben een enorme hekel aan deze scènes

Het MCU heeft zo momenten.

Het Marvel Cinematic Universe houdt de gemoederen flink bezig. Gek is dat niet, want als je alle films en televisieseries op een hoop gooit, kom je uit op de speelduur van 5.567 minuten.

Zo bezien is de kans ook best groot dat er wel een specifiek moment of een specifieke scène in het Marvel Cinematic Universe zit, waar fans een hekel aan hebben. Laat dat nou net het onderwerp van discussie zijn op Reddit!

Haat aan het Marvel Cinematic Universe
Zo lezen we op /r/MarvelStudios dat Electrical-Cow-5147 zich afvraagt waarom Peter Quill probeerde Thanos te slaan, die Gamora vermoord had net voordat zij tegen Peter had gezegd dat ze van hem hield. Waardoor Thanos de Infinity Gauntlet in handen kon krijgen en de helft van het universum uit kon roeien.

Het leidde tot opmerkelijk veel reacties! Zo is er Sheax5, die het vervelend vindt dat een SHIELD-agent op een zeker moment Spider-Man bijna dwong om van outfit te veranderen.

Weer iemand anders, irisdrive, noemt het mishandelen van Baby Groot als een gruwelijk moment waar hij maar niets mee heeft.

For User "Sheax5," it was the moment when a SHIELD agent forced Spider-Man to change outfits in Spider-Man: Far From Home. This sparked a thoughtful discussion among Marvel fans about how films sexualize young people.

Weer iemand anders, KingSlayer89, wil weten waarom Doctor Strange geen portaal maakte om de hand van Thanos met daaraan de Infinity Gauntlet, af te hakken.

NieuwsFilm

meest populair