Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman 2' bereikt gestoorde hoogte

Petitie tegen Amber Heard in 'Aquaman 2' bereikt gestoorde hoogte

4,5 miljoen handtekeningen!

De druk groeit om Amber Heard uit de film Aquaman and the Lost Kingdom te halen. Inmiddels heeft de petitie om haar uit de film te laten halen de grens van maar liefst 4,5 miljoen handtekeningen bereikt.

Daarmee heeft de petitie tegen Amber Heard in Aquaman and the Lost Kingdom zijn doel bereikt. Inmiddels is dat, want zo werkt het op Change.org, verlegd naar 6 miljoen handtekeningen. Alleen loopt het niet meer enorm storm.

Een kleine boost
De handtekeningen stegen wel even flink, met een stuk of 200.000, nadat de jury in de rechtszaak van Johnny Depp tegen Amber Heard een uitspraak deed.

Daarin bleek dat Amber Heard op slechts 1 van de aanklachten gelijk kreeg. Verder gaf de jury Johnny Depp op elk van zijn klachten gelijk. Ook kreeg Depp een flinke schadevergoeding toegewezen door de jury.

We weten dat er al flink wat druk stond op Warner Bros. om Heard uit Aquaman and the Lost Kingdom te halen. Een van de studiohoofden getuigde zelfs dat Heard een kleinere rol krijgt. Dat wordt dus wat als Aquaman and the Lost Kingdom te zien is.

Check de petitie tegen Heard op Change.org.

NieuwsFilm

meest populair