'Jurassic World: Dominion' verbreekt nu al records

'Jurassic World: Dominion' verbreekt nu al records

De film is nu al een hit.

Jurassic World Dominion draait eindelijk in de bioscoop. Intussen lijkt het erop dat de film al heel wat records heeft gebroken en dat de film op weg is naar box office goud.

Deadline meldt dat Jurassic World Dominion in elk geval in Mexico al een enorm goede opening beleeft. In nog eens 14 andere landen is Jurassic World Dominion vanaf deze week in de bioscoop te zien, waaronder hier in Nederland.

Jurassic World Dominion box office
Volgens Deadline is de film op weg naar een openingsweekend van meer dan 45 miljoen dollar. Die voorspellingen zijn goed, maar zouden zelfs aan de lage kant kunnen uitvallen. De cijfers moeten pas echt duidelijk zijn nadat de film in Brazilië, Italië en Hong Kong draait, wat eveneens deze week het geval zal zijn.

De film Jurassic World Dominion is de derde in de Jurassic World-trilogie en rondt het verhaal af dat in de jaren negentig gelanceerd is met Jurassic Park.

De release speelt zich enkele jaren na de vorige World-film af en laat zien dat de dinosaurussen inmiddels beginnen te settelen. Met grote gevolgen voor de mensheid, die zich een nieuwe plek in de wereldrangorde moet zien te vinden.

Jurassic World Dominion is hier in Nederland al in de voorpremière te zien en draait vanaf volgende week ook in de Verenigde Staten in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair