Johnny Depp toch terug voor meer 'Pirates of the Caribbean'!?

Johnny Depp toch terug voor meer 'Pirates of the Caribbean'!?

Een voormalig Disney-baas schat die kans hoog in.

Hoewel hijzelf de kans niet eens zo heel hoog inschat dat hij terugkeert, denkt een voormalig studiohoofd van Disney dat de kans best groot is dat Johnny Depp terugkeert voor en toekomstige Pirates of the Caribbean-film.

Depp speelde in vijf films in de Pirates of the Caribbean-franchise en was te zien als Captain Jack Sparrow. Hij was een dronkaard, die zichzelf continu verzeild zag raken in bovennatuurlijke avonturen en tegelijk over heel de wereld reisde aan boord van zijn schip, de Black Pearl.

Pirates of the Caribbean-terugkeer
Depp kreeg zeer positieve recensies rond zijn spel als Jack Sparrow en werd zelfs voor een Oscar genomineerd.

Maar de franchise leverde met de film minder geld op en werd zelfs minder positief ontvangen. Toen Depp door zijn ex-vrouw beschuldigd werd van seksueel misbruik, werd hij uit de franchise gepusht. Nu wil producent Jerry Bruckheimer er toch weer mee door en kijkt hij naar mogelijkheden zonder Depp.

Echter horen we via People, dat met een anoniem voormalig Disney-studiohoofd sprak, dat de kans groot is dat Depp terugkeert. "Ik geloof echt, nu het oordeel in de rechtszaak is geveld, dat Johnny terug keert als Capt. Jack. Er zit te veel box office potentieel in dit geliefde personage. En Jerry Bruckheimer boekt groot succes met Tom Cruise in Top Gun: Maverick en dus is er veel behoefte aan Hollywood-sterren die terugkeren in grote franchises."

NieuwsFilm

meest populair