De kogel is door de kerk: geweldig nieuws voor de 'Deadpool'-fans!

De kogel is door de kerk: geweldig nieuws voor de 'Deadpool'-fans!

Dé bevestiging waar we op aan het wachten waren: 'Deadpool 3' wordt ook R-rated!

Sinds Disney Fox overnam zijn de nodige Deadpool-fans bang dat we moeten vrezen voor de toekomst van 'The Merc with a Mouth'. Nu blijkt het dat dat nergens voor nodig is.

In 2016 was Ryan Reynolds voor het eerst te zien als Deadpool (laten we de 2009 versie uit X-Men Origins: Wolverine maar even niet meetellen...) De blockbuster werd uitstekend onthaald en wist het ook goed te doen aan de box-office. De superheldenfilm haalde namelijk maar liefst 782 miljoen dollar op.

Nieuwe delen
In 2018 kwam het tweede deel uit. Hoewel het vervolg iets minder sterk werd onthaald dan het origineel, waren de cijfers nog sterk genoeg om voor een derde deel te gaan. Toen Disney in 2019 Fox overnam leek de kans in een keer heel wat kleiner dat de populaire en geliefde superheld zou terugkeren.

Deadpool is namelijk behoorlijk grof. Zo scheldt hij erop los en ook zitten er de nodige harde actiescenes in de twee eerste films, wat nu niet echt bepaald het handelsmerk van 'het Huis van de Muis' is. Toch lijkt Disney voor Deadpool een uitzondering te willen maken.

Hetzelfde
Filmfanaten dachten dat Disney het misschien allemaal wat vriendelijker zou gaan maken, maar schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, die zich na de twee eerste delen ook over het derde deel ontfermen, laten weten dat het allemaal goed komt.

Zo zeiden ze tijdens een recent interview: "Geen zorgen! Het zou best kunnen dat we op een bepaald moment te ver gaan en dat dan krijgen te horen, maar tot nu toe is dat nog niet het geval geweest. We krijgen heel veel steun van Disney en zij weten hoe populair Deadpool is. Dus hopelijk wordt Deadpool onder Disney wederom een groot succes. Het is hoe dan ook fijn dat zij achter ons staan, dat voelt altijd goed!"

Gelukkig
Al eerder liet hoofdrolspeler Reynolds weten dat er een derde deel zou komen, maar hij liet zich niet uit over hoe dit eruit zou komen te zien. Nu lijkt het erop dat dit wel goed komt! Wel zullen we nog even op de film moeten wachten. Aangezien de opnames nog niet begonnen zijn zal de film hoogstwaarschijnlijk pas ergens in 2024 te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair