Creepy huis uit 'The Conjuring' verkocht voor megabedrag

Creepy huis uit 'The Conjuring' verkocht voor megabedrag

Gelukkig zijn er geen enge poppen gespot op het terrein rondom het huis...

Het huis waar de 'ware gebeurtenissen' uit The Conjuring hebben plaatsgevonden, is naar verluidt verkocht voor 1,5 miljoen dollar. Een aardig bedrag dat zelfs 27% hoger is dan de gevraagde prijs!

Warner Bros. heeft de laatste jaren een hoop succes gehad met James Wans Conjuring-universum, dat niet alleen bestaat uit drie Conjuring=films, maar ook drie Annabelle-films en eentje over de enge non Valek. Toch wordt de eerste Conjuring nog steeds als het hoogtepunt uit de franchise beschouwd.

Biedingen op spookhuis
De eerste film is gebaseerd op ware feiten, en laat een van de bekendste zaken uit de dossiers van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren zien. De famile Perron had aan het begin van de jaren '70 te maken met angstaanjagende taferelen in hun huis in Rhode Island.

En hoewel de film de nodige creatieve vrijheden neemt, zouden veel van de zaken die je ziet wel degelijk zijn gebeurd... en dat is inclusief de zwevende stoel met Carolyn Perron erop. De Warrens voerden echter geen exorcisme uit in het echt, waardoor Roger Perron afstand nam van het duo. Wegens financiële problemen bleef het gezin tot 1980 in het huis wonen...

Volgens The Wall Street Journal hebben Jenn en Cory Heinzen, die het huis in 2019 kochten, het nu doorverkocht voor 1,525 miljoen dollar. De Heinzens zijn zelf paranormale onderzoekers, maar kregen door de jaren heen steeds hoger biedingen op het huis. Ze hebben het nu verkocht aan ene Jacqueline Nuñez.

NieuwsFilm

meest populair