'Black Panther: Wakanda Forever' trailer héél snel te zien?

'Black Panther: Wakanda Forever' trailer héél snel te zien?

Komen de eerste beelden uit voor 'Thor: Love and Thunder'?

Heel wat MCU-fans kijken met smart uit naar de nieuwe Black Panther-film. Het zal ook zeer interessant zijn om te zien hoe Marvel het oplost na de tragische dood van hoofdrolspeler Chadwick Boseman, maar als de geruchten kloppen, krijgen we binnenkort de eerste beelden van Black Panther: Wakanda Forever te zien.

Hoewel het niet zeker was of er een tweede Black Panther film zou komen toen Boseman kwam te overlijden, besloten regisseur Ryan Coogler en co. om toch verder te gaan met het project om de acteur te eren. Er moest dus flink aan het script gesleuteld worden, waardoor het project wel vertraging opliep.

Klaar
In 2021 konden de opnames dan eindelijk beginnen en later dit jaar, in november, zal de blockbuster dan te zien zijn. Aangezien de film dus al over enkele maanden uitkomt, zou je wel verwachten dat de eerste beelden niet meer al te lang op zich laten wachten. Dit lijkt wel eens te kunnen kloppen.

Marvel bracht in het verleden normaal gesproken trailers uit zo'n 6 maanden voor de release van de film, maar sinds Phase 4 heeft de studio zijn tactiek aangepast en komen trailer nu 3 à 4 maanden voor de film uit. Misschien dat we daarom nog even zullen moeten wachten, maar het gerucht dat nu de ronde doet is dat de trailer vóór Thor: Love and Thunder te zien zal zijn, aangezien deze film over een maand uitkomt. Dit zou dus goed passen in de Marvel-kalender.

Nieuwe Black Panther
Er wordt verwacht dat actrice Letitia Wright het stokje overneemt van Black Panther. Niet zo heel lang geleden had zij het nog over het tweede deel: "Het was een moeilijke situatie, maar we kwamen samen als een team en we hebben alles in deze film gestopt, dus ik kijk ernaar uit dat je de film ziet".

NieuwsFilm

meest populair