Tyrese Gibson over Fast X: "Kleinschaliger en terug naar onze roots"

Tyrese Gibson over Fast X: "Kleinschaliger en terug naar onze roots"

Meer races, minder explosies?

Hoewel de Fast & Furious-franchise nu dan wel tamelijk ongeloofwaardig is geworden, aangezien het niet meer gaat om autoraces maar om ongelofelijke stunts waardoor het nu meer op superheldenfilms lijken, zegt Tyrese Gibson nu dat de films meer terugkeren naar de 'roots'.

Tyrese speelt al een lange tijd een belangrijke rol in de franchise, namelijk die van Roman. Tijdens een recent interview liet de acteur weten dat het nieuwe deel, genaamd Fast X, het ietsje 'rustiger aan' gaat doen en weer iets kleinschaliger zal worden, zoals de allereerste films van de franchise.

Verwachtingen
De verwachtingen voor het nieuwe deel zijn dan ook torenhoog. De laatste paar delen wisten elke keer weer honderden miljoenen dollar op te halen en nu dat het einde in zicht is voor Dominic Toretto en zijn familie, willen ze de enorm lucratieve franchise op een goede manier tot een einde brengen.

Natuurlijk zijn Vin Diesel en Gibson beiden weer van de partij, net zoals andere bekende gezichten, maar ook zijn er de nodige nieuwe grote namen zoals Brie Larson, Jason Momoa en Daniela Melchior die het team komen versterken.

Over iets minder dan een jaar komt het tiende deel uit. Dan kunnen we zien of Gibson gelijk had of dat de film toch nog bomvol zit met enorme actiescenes.

NieuwsFilm

meest populair