Scream 6 heeft de meest gewelddadige Ghostface ooit.

Scream 6 heeft de meest gewelddadige Ghostface ooit.

Scream 6 ster Jenna Ortega onthult dat het nieuwste deel in de horror franchise de meest gewelddadige versie van Ghostface zal bevatten.

Eerder dit jaar werd het publiek herenigd met de gruwelijke Ghostface moordenaar. Als vijfde deel in de franchise, genoot Scream van een enorm succes in de bioscopen. De langverwachte Scream 6 werd kort daarna bevestigd.

Na de terugkeer van de drie oude sterren van Scream 1996, Neve Campbell, Courteney Cox en David Arquette, verwelkomde het vervolg ook wat vers bloed, waaronder Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown en Jenna Ortega. Als Ghostface's laatste prooi overleefden de personages de film en zijn nu klaar om hun rol in Scream 6 te vervolgen.


Bekijk de afbeelding

Scream 6
Scream 6 staat op het punt om een tandje bij te zetten. In de openingsscène van de meest recente film kwam Ortega's personage oog in oog te staan met de Ghostface-moordenaar en overleefde.

Nu de Scream-franchise de inzet hoger dan ooit wil maken, valt nog te bezien wat Tara te wachten staat en of ze nog een vervolg zal meemaken. Scream 6 zal officieel in de bioscoop te zien zijn op 31 maart 2023.

NieuwsFilm

meest populair