'Thor: Love and Thunder' video: Mighty Thor vs God of Thunder

'Thor: Love and Thunder' video: Mighty Thor vs God of Thunder

Wie is nu eigenlijk sterker?

Een Marvel-fan waar miljoenen filmfanaten naar uitkijken is Thor: Love and Thunder. Chris Hemsworth keert terug als de gespierde God, maar zal ook weer zijn oud geliefde Jane Foster (Natalie Portman) tegenkomen. In het onderstaande filmpje nemen de twee het 'tegen elkaar op'.

Thor speelt al een lange tijd een belangrijke rol in het MCU, maar is sinds Thor: Ragnarok erg populair geworden. Deze film van regisseur Taika Waititi deed het beter dan al zijn voorgangers en zorgde ervoor dat de superheld een 'fanfavorite' werd. Héél wat mensen kunnen dan ook niet wachten op zijn nieuwe avontuur.

Verrassing
Tot Thors grote verrassing komt hij Jane tegen, die ook behoorlijk veranderd is. Zij is nu namelijk de nieuwe Mighty Thor en beschikt zelfs over de Mjölnir. De twee lijken dan ook een haat-liefde relatie te hebben, aangezien ze niet van elkaar willen onderdoen.

Dit wordt wel weer opnieuw duidelijk in het onderstaande filmpje, waarin de twee acteurs beiden beweren de betere en sterkere Thor te zijn. Bekijken de beelden hieronder.



De blockbuster zal volgende maand te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair