Marvel begint nu echt snel aan de opnames van 'Blade'

Marvel begint nu echt snel aan de opnames van 'Blade'

De vampierenfilm met topacteur Mahershala Ali zou volgend jaar al moeten verschijnen.

Marvel begint zeer binnenkort aan de opnames van zijn vampierenfilm Blade met Moonlight-acteur Mahershala Ali in de hoofdrol. De grote vraag is alleen wanneer precies.

De superheldenfilmstudio werkt al heel wat jaren aan Blade. Drie jaar geleden werd het project al aangekondigd en nu lijkt het er sterk op dat regisseur Bassam Tariq (Mogul Mowgli) eindelijk in de startblokken staat.

De opnames zouden op 4 juli moeten beginnen, zo meldt de website ProductionList.com. Atlanta, een staat waar tegenwoordig veel films en series worden opgenomen, en New Orleans worden genoemd als draailocaties.

Toch september?
Helemaal zeker is die datum echter niet. De vrij betrouwbare primeurtjesjager Lizzie Hill van The Cosmic Circus zegt enkele weken geleden nog te hebben opgevangen dat de opnames pas in september zullen beginnen. Haar collega BigScreenLeaks heeft hetzelfde gehoord.

Het is in ieder geval duidelijk dat de opnames van Blade binnen een tot enkele maanden beginnen. Marvels vampierenfilm schijnt - volgens de geruchten - in november 2023 in de bioscopen te moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair