Nieuwe 'Predator'-film 'Prey' krijgt spannende trailer

Nieuwe 'Predator'-film 'Prey' krijgt spannende trailer

Vanaf begin augustus op Disney+.

Even geleden zagen we al een leuke en veelbelovende teaser trailer voor de film Prey, een prequelfilm in de Predator-filmreeks. Deze film komt niet uit in de bioscoop, maar gaat rechtstreeks naar streaming. Hieronder de volledige trailer.

Prey speelt zich 300 jaar geleden af ​​in de Comanche Nation. We zien het verhaal van de jonge vrouw Naru (Amber Midthunder), een felle en zeer bekwame krijger die is opgegroeid in het bijzijn van de meest legendarische jagers die over de Great Plains zwerven. Wanneer gevaar haar kamp bedreigt, gaat ze op pad om haar mensen te beschermen.

Volledige trailer voor Predator-film Prey
Op Youtube valt de tekst "It lives to hunt" te lezen bij onderstaande trailer en die tekst heeft een dubbele lading. Want niet alleen de Predator is er om te jagen, ook zijn tegenstander is niet onbekend met het jagen. Het is predator vs. predator in Prey, met de vraag wie uiteindelijk de prooi is.

Vanaf 5 augustus staat Dan Trachtenbergs Prey op de Amerikaanse streamingdienst Hulu en in Nederland op Disney+ Star. Hieronder zie je ook de bijhorende poster.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair