Julia Garner van de Netflix-serie 'Inventing Anna' gaat Madonna spelen in haar biopic

Julia Garner van de Netflix-serie 'Inventing Anna' gaat Madonna spelen in haar biopic

De actrice moet het aanbod van de zangeres alleen nog accepteren.

Madonna heeft actrice Julia Garner, die je kent van de populaire Netflix-serie Inventing Anna, officieel het aanbod gedaan om haar te spelen in de aankomende biopic die ze zelf zal regisseren. Dat meldt Variety.

Na een maandenlange en loeizware auditieperiode zou Garner als favoriet naar boven zijn gekomen. Andere actrices die werden overwogen voor de rol zijn onder meer Florence Pugh (Black Widow) en Alexa Demie (Euphoria). Ook de zangeressen Bebe Rexha en Sky Ferreira zouden auditie hebben gedaan.

Hoge eisen
Madonna stelt hoge eisen aan degene die haar zal vertolken en het auditieproces was dan ook pittig. De kandidaten werden onderworpen aan dans- en zangworkshops; beide geen onbelangrijke vaardigheden om te hebben wil men Madonna realistisch neer kunnen zetten.

Uiteindelijk viel Madonna's keus dus op Garner. Volgens Variety heeft Garner daar een officieel aanbod voor gekregen. Hoewel zij en haar team het nog formeel moeten accepteren, wordt aangenomen dat ze dat absoluut zullen doen. Daarmee lijkt het zeker dat Garner onze Madonna wordt.

In the making
Madonna werkt al enkele jaren aan een film over de beginjaren van haar carrière. De zangeres houdt de regie letterlijk graag zelf in handen: ze schreef niet alleen mee aan het script, maar zal de film ook regisseren. Wanneer haar biopic precies in de bioscopen moet verschijnen, is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair