Daar is ie dan eindelijk: de 'Black Adam'-trailer!

Daar is ie dan eindelijk: de 'Black Adam'-trailer!

Dwayne 'The Rock' Johnson als de (anti-)superheld!

We hebben er een lang op moeten wachten maar nu kunnen we eindelijk genieten van de Black Adam-trailer! De beelden zijn hieronder te zien!

De laatste paar dagen deelde Dwayne 'The Rock' Johnson de nodige kiekjes op zijn Instagram-pagina, om de nieuwe blockbuster van DC te promoten. De geliefde acteur heeft dan maar ook liefst 320 miljoen volgers op Instagram en liet iedereen weten dat de trailer van Black Adam vandaag zou verschijnen en hier is hij dan!



Verhaal
In de blockbuster krijgen we te zien hoe het personage Black Adam terugkeert uit een gevangenschap van duizenden jaren. Hij zat gevangen doordat hij de Shazam!-krachten voor kwaadaardige doeleinden gebruikte. Nu keert hij terug en zal hij laten zien wie hij is, met al zijn krachten.

Hij is echter niet de enige superheld in de film. Zo zal hij bijgestaan worden door Atom Smasher (Noah Centineo), Hawkman (Aldis Hodge), Cyclone (Quintessa Swindell) en Doctor Fate (Pierce Brosnan). Samen vormen ze de Justice Society of America.

Vanwege de COVID-19 pandemie werd de blockbuster meerdere keren uitgesteld, maar de film komt nu in oktober van dit jaar nog uit. De verwachtingen zijn dan ook hoog!

NieuwsFilm

meest populair