Waarom 'Deadpool 3' zo gestoord lang op zich laat wachten

Waarom 'Deadpool 3' zo gestoord lang op zich laat wachten

Ryan Reynolds heeft het er druk mee.

Met elke dag die verstrijkt, is de kans groter dat Deadpool 3 ten minste de komende twee, maar misschien wel drie of vier jaar, niet in de bioscoop draait. Immers heeft Marvel Studios voor 2023 al drie releases aangekondigd, van de vier data die gepland staan.

Tijdens een nieuw interview met The Playlist, waarin een breed scala aan onderwerpen de revue passeerde, sprak schrijver Rhett Reese over de redenen achter de lange vertraging.

Een goede film maken
"We willen het geweldig maken," aldus Reese aan het begin van zijn verhaal.

"We zitten echt continu in het laboratorium, samen met Ryan Reynolds. En we hebben het enorm leuk samen."

Hij voegde toe: "Hopelijk vertaalt dat naar iets dat uiteindelijk de hele wereld zal entertainen. Maar weet je, het is een huwelijk tussen Fox en Disney, dus het gaat om twee verschillende universa en dat is niet gemakkelijk. Maar het is tegelijk een leuke uitdaging. En weet je, dit soort problemen kunnen we oplossen en die werelden kunnen we samenvoegen. Dus we hebben er veel plezier mee."

In hetzelfde interview ging hij door: "Eerst was het Fox, met allemaal andere mensen die er nu niet meer zijn. Nu zien we Disney-mensen, die dingen op hun manier doen. Waar wij gewend waren dingen op onze manier te doen, zijn daar nu verschillen in. Maar het mooie is dat Marvel enorm ondersteunend is."

NieuwsFilm

meest populair