Veelbelovend nieuws over 'Star Trek 4'

Veelbelovend nieuws over 'Star Trek 4'

Star Trek 4 komt er eindelijk aan.

Star Trek 4 lijkt langzaamaan richting het begin van de productie te gaan. Vandaag deelt het hoofd van de filmafdeling van Paramount Studios een veelbelovende update.

De nieuwste reeks Star Trek-films werd in 2009 gelanceerd. We zagen nieuwe acteurs in klassieke rollen, namelijk die van Captain James T. Kirk, Spock, Uhura en Bones. En we zagen een nieuw universum, omdat de realiteit van de oorspronkelijke films gescheiden werd van die van de nieuwe films.

Star Trek 4
Tegen de tijd dat we in 2016 de derde film in deze Kelvin tijdlijn te zien kregen, was de interesse een stuk kleiner. En dus kwam de productie van eventuele vervolgen zo'n beetje stil te liggen. Tegelijk waren er geruchten over plannen voor nieuwe films, nieuwe spin-offs en andere projecten.

Na heel veel twijfel, besloot Paramount uiteindelijk om Star Trek 4 te maken, waarin de Kelvin-cast terug keert.

Brian Robbins laat tegenover Variety weten zin te hebben in de nieuwe richting die men inslaat met deze Star Trek 4. "We zitten diep in Star Trek 4 met J.J. Abrams. En het voelt alsof we langzaamaan richting de finishlijn gaan en we zijn blij met de richting die we creatief gezien volgen. Ik ben een onderzoeksnerd en de data laat mij zien dat het publiek meer wil van de cast van de eerste drie films."

Kom maar door met Star Trek 4 dus!

NieuwsFilm

meest populair