Scooby-Doo fans kunnen nu in de Mystery Machine wonen dankzij Airbn

Scooby-Doo fans kunnen nu in de Mystery Machine wonen dankzij Airbn

Matthew Lillard, die Shaggy speelde in de live-action Scooby-Doo film, verhuurt de Mystery Machine op Airbnb om de 20e verjaardag van de film te vieren.

Scooby-Doo ster Matthew Lillard is de gastheer van de Mystery Machine op Airbnb. Hoewel de Mystery Inc. bende in veel verschillende vormen is verschenen sinds hun debuut in 1969, was een van hun meest memorabele incarnaties de film Scooby-Doo uit 2002.

Lillard speelde de hoofdrol als Shaggy Rogers naast Freddie Prinze Jr. als Fred Jones, Sarah Michelle Gellar als Daphne Blake, Linda Cardellini als Velma Dinkley, en Neil Fanning als de stem van Scooby-Doo in de live-action verfilming van Hanna-Barbera's klassieke tekenfilm.


Bekijk de afbeelding

Airbnb
Het is twintig jaar geleden dat Scooby-Doo in première ging in de bioscoop, en om de verjaardag van de film te vieren, biedt Matthew Lillard fans de kans om een nacht in de Mystery Machine te verblijven. De Mystery Machine ziet er voor de gelegenheid piekfijn uit voor een groovy verblijf in Malibu, Californië. Airbnb kondigde op Twitter aan dat de boekingen voor het iconische busje op 16 juni zullen openen.



Hoewel Lillard's Mystery Machine fans belooft de volledige Scooby-Doo ervaring te geven, zal het alleen te boeken zijn voor 3 verblijven van één nacht op 24, 25 en 26 juni, dus slechts een paar gelukkige fans zullen de kans krijgen om daadwerkelijk de Mystery Machine in te stappen.

NieuwsFilm

meest populair