'Mission: Impossible'-editor: "Cruise gaat voor het achtste deel verder dan ooit tevoren!"

'Mission: Impossible'-editor: "Cruise gaat voor het achtste deel verder dan ooit tevoren!"

Het wordt een knaller van een finale!

Miljoenen filmfanaten kunnen niet wachten op de nieuwe Mission: Impossible-film. Recentelijk verscheen de trailer van Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One, waarvoor Tom Cruise opnieuw de gekste stunts uithaalt. Volgens de Britse film editor Eddie Hamilton gaat de waaghals nóg verder voor het achtste deel.

Cruise wordt volgende maand 60, maar de acteur doet nog steeds al zijn ongelofelijke stunts zelf. Toch is nu helaas het einde in zicht voor de wereldberoemde en geliefde Mission: Impossible-franchise. We krijgen nog twee films te zien en daarna zal het gedaan zijn met het verhaal van Ethan Hunt en co. Maar, als we Hamilton mogen geloven, staat ons nog iets heel moois te wachten.

Finale
Het afsluitende deel, dat wel in twee films wordt 'geknipt', wordt volgens Hamilton namelijk een ongelofelijk einde. Hij zegt dat Cruise voor de laatste films echt alles uit de kast zal halen en er nog een schepje bovenop zal doen.

Zo zegt Hamilton, die al meerdere malen met Cruise werkte aan verschillende Mission: Impossible-films maar ook aan de recente Top Gun: Maverick: "Het is een genot om samen met Tom en Chris McQuarrie te mogen werken. Ik vind het ook verbazingwekkend dat het steeds beter wordt. Ik zweer, die dingen die Tom doet ik het achtste deel, dat hebben jullie nog nooit gezien".

Ongeloof
Hamilton kan het zelf niet eens geloven. Het is dan ook duidelijk te merken dat hij alleen maar lof heeft voor Cruise: "Het wordt echt historisch. Ik ben niet aan het overdrijven, daar komen jullie nog wel achter. Wanneer je de film ziet ga je zeggen: 'Tom heeft het weer geflikt!' Ik ben dan ook enorm vereerd dat ik alles live meekrijg, maar zelf ga je ook deze momenten zien!".

NieuwsFilm

meest populair